bodaczow v4.5
Start Forum

Reklama

Reklama

Klemensow.pl
domena do wynajęcia wraz z powierzchnią na stronę internetową i pocztę elektroniczną!

Forum Bodaczow.pl
Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?
Tragedia w Wielączy
(1 wejść) 1 Gość
W dół
TEMAT: Tragedia w Wielączy
Gal Anonim
Moderator
graph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Tragedia w Wielączy 10 mies. temu  
To co dla nie których było jeszcze jakiś czas temu nie do pomyślenia stało się. Miejsce zwane "apteką" zostało tymczasowo wyłączone z działania. Jeśli kogoś nie było przez dłuższy czas w Bodaczowie, a nie dawno wrócił i zastanawiał się dlaczego są takie pustki na chodniku ma wyjaśnienie. W CPN-ie trwa remont. Gdy pierwszy raz o tym usłyszałem to po prostu nie uwierzyłem. Plotek na ten temat mamy bardzo dużo. Stąd chciałbym się dowiedzieć kto wykupił CPN (znam trzy różne wersje), do kiedy będzie trwał remont ?

Zaloguj się Zaloguj się

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
admin
Admin
graphgraph
Odpowiedź:Tragedia w Wielączy 10 mies. temu  
Ja tam nic o tym nie wiem. Aczkolwiek zdziwiło mnie to, że CPN jest w rozbiórce. Albo remontują i wszystko będzie nowe albo wykupił to jakiś większy koncern i przerabia ją na swoją stację. Możliwe też, że po prostu CPN jest likwidowany .
Sam jestem ciekaw...

Zaloguj się Zaloguj się

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Gal Anonim
Moderator
graph
Odpowiedź:Tragedia w Wielączy 10 mies. temu  
To że CPN będzie istniał jest niemal 100% pewne. Mnie interesuje, jaka firma lub osoba wykupiła nasz CPN ? Czy wiadomo coś na temat jak będzie przebiegała rozbudowa ? Podobno wykupiono pole znajdujące się obok z przeznaczeniem na parking.

Zaloguj się Zaloguj się

admin
Admin
graphgraph
Odpowiedź:Tragedia w Wielączy 9 mies., 3 tygodni(e) temu  
Się okaże ... widocznie warto inwestować w ten punkt skoro ktoś się tym zainteresował i (chyba) stawia ten cpn niemalże od podstaw.

Zaloguj się Zaloguj się

Tomek94s
Młodzik
graphgraph
O:Odpowiedź:Tragedia w Wielączy 8 mies. temu  
Z moich źródeł w Wielączy powstanie stacja benzynowa koncernu BP.

Zaloguj się Zaloguj się
Gal Anonim
Moderator
graph
O:Odpowiedź:Tragedia w Wielączy 8 mies. temu  
Teraz jest to już pewne, ale wcześniej krążyły różneplotki na ten temat. Ciekawe kiedy będzie otwarcie ?

Zaloguj się Zaloguj się

Do góry
© 2008 - 2010 Bodaczow.pl - wszelkie prawa zastrzeżone.
Projekt i wykonanie Pomelo Studio
statystyka Page Ranking Tool